Vulcanizare mobilă

 

flat-tire-woman

Vulcanizare mobila

O banală pană de cauciuc duce cu gândul la atelierele de vulcanizare la care va trebui să ajungeţi pentru repararea roţii. Pentru şoferii timoraţi de ideea de a pierde timp şi bani la atelier pentru a repara şi/sau lipi cauciucul defect prin tratarea cu sulf, avem veşti bune. Există mai nou servicii care asigură servicii complete de vulcanizare mobila.

Acest lucru înseamnă că o echipă se poate deplasa oriunde şi oricând pentru a remedia problema la faţa locului, scutind astfel clientul de drumurile la service.

 

Vulcanizare mobila

beneficiile apelării la un serviciu de vulcanizare mobila

Într-o lume în permanentă dinamică, şi serviciile de vulcanizare s-au pus în mişcare, oferind pe lângă clasica procedură de lipire a anvelopelor şi alte servicii precum: echilibrarea roţilor, umflarea anvelopelor, montarea şi demontarea anvelopelor de pe diverse tipuri de autovehicule, schimburi de filtre, verificare si reglare presiune cu aer-azot, geometrie auto precum şi diverse lucrări de mecanică uşoară. Preţurile diferă atât din punctul de vedere al lucrării cerute, precum şi din punctul de vedere al tonajului, modelului şi mărcii autovehiculului.

Vulcanizare mobila

Alte reparaţii care pot fi oferite in cadrul serviciilor de vulcanizare mobila sunt: schimbările de anvelope la începutul/sfârşitul sezonului rece dar şi posibilitatea de a achiziţiona anvelope de calitate şi second-hand chiar de la firma de vulcanizare mobilă. Multe dintre aceste firme au contracte directe cu furnizori renumiţi de anvelope precum: Dunlop, Sava, Good Year, Bridgestone, Michelin etc.

Majoritatea firmelor de vulcanizare mobila dispun de laboratoare mobile, cu care se deplasează 24 din 24, 7 zile pe săptămână la locul unde se va efectua reparaţia. Tarifele variază în funcţie de zona unde se va efectua deplasarea şi de intervalul orar între care se desfăşoară. Astfel, o intervenţie în oraş, va costa mai puţin decât o intervenţie în afara oraşului. La fel, o intervenţie în timpul zilei nu vi se va părea aşa de costisitoare precum una între orele 20.00 şi 8.00. Există însă şi un aspect care trebuie avut in vedere. În cazul solicitării unei intervenţii în afara localităţii, multe firme care prestează servicii de vulcanizare mobila îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii pentru a evita riscul de a fi victimele unor glume proaste. De obicei, aceste firme postează pe site-ul lor de internet regulile pe baza cărora îşi selectează clienţii; odată respectate aceste reguli, nu trebuie să vă faceţi griji că nu se va interveni în cazul dumneavoastră.

Sunt companii oferă servicii de înaltă calitate şi profesionalism, bazându-se pe angajaţi bine instruiţi, aflaţi în continuă formare şi cu o bogată experienţă în domeniu pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor venite din partea clienţilor.

După cum dumneavoastră aveţi un doctor la care mergeţi, în acelaşi fel şi maşina dumneavoastră necesită ajutorul specializat al unei firme de vulcanizare mobila la care să apelaţi cu încredere când întâmpinaţi probleme. Utilizarea cu regularitate a serviciilor unei astfel de firme va fi extrem de benefică pentru starea autovehiculul dumneavoastră. Încercaţi cu încredere serviciile unei firme de vulcanizare mobila şi veţi beneficia de calitate, seriozitate şi profesionalism. Preţurile plătite vor compensa cu succes timpul şi stresul generat de rezolvarea problemelor cu care va consultati in trafic.

Indiferent de categoria de autovehicul, de dimensiunea sau de oră, suntem în măsură să remediem sau să înlocuim aproape orice anvelopă.

Parteneriatul cu La Nicu Cauciuc ne asigură cea mai mare diversitate de tip dimensiuni de anvelopă.

În majoritatea cazurilor reuşim să remediem pe loc anvelopele defecte iar dumneavoastră vă continuaţi în siguranţă călătoria.

 

 

Facebook

Recomandări

EuroCars
servicii profesionale de inchirieri auto.
Autonom Rent a Car
cea mai mare firmă de închirieri maşini din România.
Isoli
lider european in producţia de vehicule de tractare.
Stefy Tractări
partenerul nostru în recuperare şi tractări camioane
Auto Siena
dealer autorizat al mărcilor Kia, Volvo, Fiat, Alfa Romeo şi Fiat Professional în judeţul Bihor.
Urbangis Consulting
servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri, finantari europene, fonduri europene Oradea.
La Nicu Cauciuc
vă ofera anvelope pentru autoturismul tău.

Yellow Angel

Dublu Trans Service SRL

Oradea, str. Transilvaniei nr.27

Inregistrata la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/619/1995

C.I.F. RO7318649