Asistenţă Rutieră&Tractări Auto

 

tractari-auto

Tractări auto

De ce să apelezi la serviciile unei firme de tractări auto?

 Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să rămâi în pană cu maşina pe marginea drumului, să faci disperat semne maşinilor care treceau, în speranţa că se vor opri şi şoferii îţi vor da o mână de ajutor şi de fapt, să nu primeşti nici cel mai mic ajutor. Primul lucru la care te-ai gândit a fost să-ţi suni un prieten ca să vină să te remorcheze. Care a şi venit, după mult timp însă, te-a remorcat într-adevăr, dar la prima intersecţie aţi fost opriţi de un echipaj de poliţie şi amendaţi pentru că dispozitivul folosit pentru remorcare nu este unul omologat şi că, de fapt, trebuia să apelezi la o firmă specializată.

Tractări auto

Pe viitor, dacă mai întâmpini astfel de probleme, trebuie să apelezi la o firmă specializată de tractări auto. Nu te lăsa speriat de binevoitorii care îţi vor spune că te ”costă”. Desigur, vei plăti pentru serviciile oferite. Însă avantajele oferite de o firmă de tractări auto sunt multiple şi calitativ superioare oricărui ajutor oferit de prieteni.

 

 

Tractări auto

În primul rând, în caz de pană, o firmă de tractări auto îţi va oferi ajutor profesionist, indiferent de tipul autovehiculului, ora sau locul unde te afli. Multe firme asigură asistenţă 24 din 24 şi intervin prompt oriunde te-ai afla. De asemenea, în cazul în care autovehiculul este de fapt un TIR, microbuz, furgonetă etc., majoritatea firmelor de tractări auto dispun de echipament performant pentru a aborda orice tip de autovehicul.

Unele firme de tractări auto aleg să-şi doteze platformele cu truse de scule şi echipamenttul necesar pentru a oferi şi asistenţă tehnică la faţa locului (angajaţii au pregătire în mecanica auto), uneori nemaifiind nevoie de tractarea autovehiculului.

În cazul unui accident, în care autovehiculul este avariat şi trebuie transportat la un service pentru reparaţii, este indicată apelarea la o firmă de tractări auto care dispune de platforme speciale pentru transport sau alte echipamente pentru ridicarea sau punerea pe şosea a unui autovehicul ieşit în decor. În plus, echipajul unei astfel de firme are o bogată experienţă şi fiţi siguri că vor acţiona în forţă pentru remedierea rapidă a situaţiei sau decongestionarea traficului în cazul unui accident.

Dacă aveţi o maşină care a fost radiată, nu este înmatriculată sau a fost adusă din străinătate aceasta va trebui transportată pe o platformă, serviciu pe care firmele de tractări auto îl asigură.

Trebuie să ştiţi că unele firme de tractări auto au încheiate şi asigurările CMR – asigurarea de răspundere a transportatorului pentru marfa transportată în calitate de cărăuş, astfel că puteţi transporta autovehicule de o valoare ridicată fără nicio grijă, cu platformele unei firme de tractări auto.

În concluzie, firmele de tractări auto oferă ajutor profesionalizat şi asistenţă la orice oră din zi şi din noapte. Preţurile pentru serviciile oferite diferă de la firmă la firmă, însă după o cercetare atentă a ofertei de pe piaţă vei găsi firma potrivită la care să apelezi. De cele mai multe oferi preţurile reflectă gama mai largă sau restrânsă a serviciilor pe care firma le oferă, pregătirea angajaţilor, sau, sunt stabilite pur şi simplu în funcţie de greutatea maşinii care urmează să fie tractată. Însă avantajele oferite de o firmă de tractări auto sunt nepreţuite, mai ales la drum lung.

 

Facebook

Recomandări

Auto Siena
dealer autorizat al mărcilor Kia, Volvo, Fiat, Alfa Romeo şi Fiat Professional în judeţul Bihor.
Stefy Tractări
partenerul nostru în recuperare şi tractări camioane
Isoli
lider european in producţia de vehicule de tractare.
La Nicu Cauciuc
vă ofera anvelope pentru autoturismul tău.
Urbangis Consulting
servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri, finantari europene, fonduri europene Oradea.
Autonom Rent a Car
cea mai mare firmă de închirieri maşini din România.
EuroCars
servicii profesionale de inchirieri auto.

Yellow Angel

Dublu Trans Service SRL

Oradea, str. Transilvaniei nr.27

Inregistrata la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/619/1995

C.I.F. RO7318649